Мъжко колие с цип, крила и кръст
  • Мъжко колие с цип, крила и кръст
  • Мъжко колие с цип, крила и кръст
  • Мъжко колие с цип, крила и кръст
15.90лв.
Налични бройки: 7
Модел: A531

Възможни варианти

-
+

- Тип -Мъжки

- Материал - естествена кожа

- Цвят: Кафяв

- Дължина - 70 см

- Размери: ~ 7,8х3смНещо повече за мъжко колие с цип, крила и кръст

Приятелибижутерия Бижузоун ви предлага страхотното мъжко колие с цип, крила и кръст на страхотна цена и с прекрасно качество. Колието е спортно-елегантно и може да се носи ежедневно навсякъде. Бъди модерен и фешън с това газарско колие. Материалът от който са направени висулките е метална сплав. Въжето е от естествена кожа. Това мъжко колие с цип, крила и кръст е подходящо както за високи и здрави момчета, така и за такива с по-слаба физическа форма. Дължината на колието се регулира от 55 до 85см. Вие сами избирате до къде да ви стига висулката. Размерът на висулката е 7,8см на 3см. Размерът е приблизителен. Цветът на верижката е кафяв. Това колие е перфектно за момчета харесващи по-небрежен стил на обличане.

Ние ви предлагаме това колие на невероятно ниска цена. Вие имате възможност да намалите цената още повече. Как става това?

Възползвайте се от нашите промоционални кодове за отстъпка на бижута и можете да си спестите от 10 до 30-40% от цената на това мъжко колие с цип, крила и кръст. Страхотно нали? Друга възможност е да се сдобиете с безплатна доставка за колието. Търсете нашите промо кодове във нашата фейсбук страница, преди да можете да ги видите вие трябва да харесате страницата ни. Там ние постоянно предлагаме промоционални кодове и други страхотни пормоции.