Дамски цветни гривни в розово и бяло
  • Дамски цветни гривни в розово и бяло
15.90лв.
1
Product Code: A016

Available Options

-
+
Дамски цветни гривни в розово и бяло в онлайн магазин за бижута Бижузоун! В зоната за бижута ще откриете богато разнообразие от качествени модели бижута на топ цени!
- Материал - метална сплав и кожа
- Гривните са налични в розов и бял цвят
- Магнитно закопчаване
- Кръгла форма

Дамски цветни гривни в розово и бяло

Онлайн бижутерия Бижузоун ви предлага страхотни нови бижута. Това са новите дамски цветни гривни. Тях можете да закупите в розов и бял цвят. Всички цветове са налични и доставката ще бъде изпълнена до 24 след поръчката. Тези фешън дамски гривни са много подходящи за всекидневно носене от дами които харесват Хип-Хоп и Поп стила на обличане. Може да носите тези бижута навсякъде без значение от повода и събитието. Те са подходящи както за носене на работното място, така и за носене в училище, университета или просто в ежедневието - когато се разхождате, излизате с приятели.

Онлайн бижутерия Бижузоун е мястото за бижута. Тук ви предлагаме уникални промоции и оферти. Можете да се възползвате от нашите промоционални кодове за отстъпка, които публикуваме на нашата фейсбук страница и в нашия блог. Възползвайте се от офертите на зоната за бижута и можете да спестите от 10 до 30-40% от стойността на направената поръчка.