Дамски гривни Пролет
  • Дамски гривни Пролет
  • Дамски гривни Пролет
16.90лв.
5
Product Code: A014

Available Options

-
+

- Тип - дамски гривни Пролет в онлайн бижутерия Бижузоун

- Цвят -многоцветен - вижте снимките

- Материал - Метал сплав

- Регулируем размер

- Дължина на дамските гривни - 20 см

- Ширина на дамските гривни Пролет - 3,5 см.Дамски гривни пролет

Нашите бижута се увеличават с още един модел. Това са страхотните дамски гривни пролет. Те са в бежов цвят, както можете да видите на снимките. Изработени са от метал в цвят злато, през който е прекаран бежов плат. Тези дамски гривни имат няколко интересни висулки. Те имат висулки като изкуствени перли, кристали и монети. Дължината на дамските гривни е 18.5 см, като размерът на гривните може да се регулира чрез закопчалка.

Дамските гривни са с прекрасна изработка и високо качество. Те са много подходящи за всекидневно носене на всякакви места и събития. Дамите които носят тези гривни биха били изключително елагантни и стилни. Дамските гривни са много подходящи за пролетта, с техният свеж бежово-розов цвят биха освежили вашата визия и стил. Те ще бъдат много подходящи за носене със свежи ролетни дамски рокли. Модните тенденции през пролетта на тази година показват, че основните модни цветове през този сезон ще бъдат свежото розово и зелено. Бъдете в крак с модата чрез тези бижута, с тях ще впечатлите вашите приятели и околните хора около вас.

Онлайн бижутерията Бижузоун ви предлага уникални промо кодове за отстъпка на бижута. Не пропускайте да се възползвате от тях. Можете да намалите цената на вашата поръчка с от 10 до 30-40%, а защо не да се възползвате от безплатна доставка. Нашите промо кодове за бижута можете да намерите на фейсбук страницата ни. За да можете да ги видите преди всичко вие трябва да харесате страницата ни. Там ние периодично поставяме кодове за всякакви отстъпки и други промоции.