Дамски часовник за врат - Корона
  • Дамски часовник за врат - Корона
  • Дамски часовник за врат - Корона
  • Дамски часовник за врат - Корона
14.99лв.
Out Of Stock
Product Code: A527

Available Options

-
+

- Тип: Дамски бижута

- Античен вид

- Кварцов механизъм

- Аналогов дисплей

- Циферблат: Бял

- Корпус: 18мм диаметър

- Размери на висулка: 24 х 24 мм

- Дължина: 82см

- Тегло: 19гр.
Ревю на дамския часовник за врат Корона

Този елегантен дамски часовник за врат Корона може да бъде носен на най-различни поводи и събития. Например бижуто би било идеален аксесоар за ежедневно носене. Той би бил идеален за работното място или училището или университета. С дамския часовник за врат Корона всяка дама би придала небрежна елегантност и стил на външния си вид така, че тя да бъде по-атрактивна и стилна.

Дамският часовник за врат Корона има впечатляващ античен дизайн, който му придава уникалност и същевременно очарование. Античният вид на дамския часовник за врат би придал допълнителна харизма на дамата която го носи. Кварцовият механизъм на часовника предполага точно и акуратно отчитане на времето за няколко години напред. А големия бял циферблат помага за лесното ориентиране и ефикасното разпознаване на времето.

Възползвайте се от страхотната оферта за този дамски часовник за врат Корона само в нашата онлайн бижутерия за евтини и качествени бижута Бижузоун.ком. Можете да се възползвате от нашата опция подаръчни кутии, чрез която да придадете подаръчен вид на бижуто за да зарадвате ваша близка приятелка или любима.