Блестящи дамски гривни
  • Блестящи дамски гривни
  • Блестящи дамски гривни
  • Блестящи дамски гривни
  • Блестящи дамски гривни
10.90лв.
Out Of Stock
Product Code: A084

Available Options

-
+

- Тип - дамски бижута - блестящи дамски гривни

- Материал - метал и кристали

- Цвят - бял

- Размер - 5 см диаметър - разтяга се

- Инструкции за съхраняване: пазете гривните от спрейове, парфюми и вода.Блестящи дамски гривни в бижутерия Бижузоун

Онлайн бижутата на бижутерия Бижузоун се разрастват. Днес ви представяме новите блестящи дамски гривни. Както можете да се уверите от снимките ни, гривните са страхотни, много ярки и атрактивни. Тези блестящи дамски гривни са направени от метална сплав и оригинални австрийски кристали. Цветът на кристалите е бял/безцветен, те блестят страхотно и придават невероятен блясък на гривните. Гривните са с диаметър от 5 см, като те са еластични и се разтягат. По този начин тези гривни са подходящи за дами с всякакъв размер на китката. Важно е да обърнете внимание на инструкциите ни за съхранение на гривните. Те не трябва да се пазят от вода, да не се пръскат със спрей или парфюми.

Блестящите дамски гривни са подходящи за ежедневно носене независимо от събитията на които ще присъствате. Гривните са подходящи както за носене докато сте на работното място, така и когато се разхождате в мола или навсякъде другаде. Трябва внимателно да съчетаете вашето облекло с тези гривни. Подходящи цветове дрехи за носене с тези гривни са бялото, сивото както и черното.

Не пропускайте нашите уникални предложения и промоции на бижута. Можете допълнително да намалите стойността на вашата поръчка чрез промоционалните кодове за отстъпка, които ние постоянно публикуваме на нашата страница във Фейсбук. За да бъдат видими кодовете, вие трябва да харесате страницата ни.

Бижутерия Бижузоун ви пожелава приятно пазаруване на бижута от нашия онлайн магазин!