Търсене на статия

Articles meeting the search criteria

Как да изберем бижута за различни поводи
Бижутата са една голяма инвестиция, за която трябва да се подхожда с голяма отговорност, независимо от това дали сте ги купувате за себе си или възнамерявате да направите подарък.Не е тайна, че големите магазини имат план за продажбите на някои неща. Такива винаги излагат на най-видните места онова, върху което се фокусира цялото внимание на купувача.Е, как да избера най-подходящия бижута и какви нюанси да търсим. Това, което трябва да знаете е именно на това място:Метални бижутаНа първо място, трябва да се обърне внимание на материала, от който е направен продуктът. Най-често срещанит..
Как да различим истинските от фалшиви бижута
Имитацията никога не се дублира. Нефритът остава изключително търсен скъпоценен камък, особено в Азия, където стойността му може да скача като тази на валутата. Какво можете да направите, за да се разграничите истински нефрит от фалшива нефрит?Предлагаме ви някои лесни начини.Имайте предвид, че за да знаете за бижута дали са истински, трябва да сте запознати с произхода му. Нефритът например се намира главно в Гватемала, Мианмар (бившата Бирма) и има някои малки количества на територията на Русия. Що се отнася до нефрит среща се още в Китай, Русия, Канада, Австралия и Нова Зеланди..
Символика на нефрита за маите
Символиката на нефрита за маите и народи на Мезоамерика е малко известен. Още в миналото нефрита бил обект на безброй дискусии между учени и изследователи. Тези цивилизации са показали специален интерес и отдали голямо значение на тази камък. Затова и днес нефритът се смята за най-ценните сред бижута на маите.Нефритите са се формирали от голям подземен натиск, който се издига на повърхността благодарение на движението на тектоничните плочи. Наличието на различни минерали осигурява разнообразие от цветове, с които е известен този камък. Въпреки това, най-често срещаните са в полу-п..
Избор на стилни бижута
Стилове и материали бижута ще направят разликата в начина, неподвластни на времето и повода, за който са създадени ще представят съвършенство през вековете.Модата се променя и ако сте уморени от вашия стил на облекло, просто вземете нещо ново, за да актуализирате с накити.Истината е, че колкото модата се променя, така нашите чувства и вкусове се нагаждат. Тя може да се окаже, големият диамант в пръстен или колие, гривна, обеци и всички онези бижута, които харесвате да носите.Става въпрос за стил, не мода.Има причина, поради която някои стилове са наричани класика. Те издържат и не м..
5 лесни трика в грижата по бижута
Безспорен е факта, че на тази планета няма нищо вечно. Въпреки това, учените са открили 2 неща, които устояват на вековете – мед и злато. И докато първото се използва системно в диетология, козметика, медицина, хранителна промишленост, то златото намира основно приложение в една, единствена област – бижутерия.Независимо от металът, който сте избрали за бижута трябва да сте на ясно и как правилно да се грижите за тях. Така ще съхраните живота им за по-дълго и винаги ще носите своите бижута с блясък и стил.За да изберете онлайн бижута и да се грижите подобаващо за тях, следвайт..
Как да изберете мъжки бижута за сватба
Съвременният младоженеца не пропуска възможност да добави стил в облекло или гардероба си. Зашеметяващ нов часовник или ултрамодерна сватбена лента може да даде своя ансамбъл в персонализирания стил. Можете да избирате от голямо разнообразие мъжки бижута за сватба или просто да се спрете на съвременни сватбени бижута и съвременни брачни халки.Какво е важно да помните преди това, научете сега:Брачни халки – от край време традицията повелява в сватбения ден младоженците да разменят брачни халки. Годежният пръстен, а след това сватбената халка за знак за вричане във вечна вярнос..
Характерни накити за Древен Рим
Дългият път на царуването и влиятелната позиция в европейския континент е подплатена от Римската империя. Днес тя се помни като движещите сили за много форми на изкуството, които са били използвани в древни времена. Една такава е бижутерийното производство.Междуконтиненталните територии на романите успели да съберат влияния, а завладяванията на съседните цивилизации, адаптирали използването на накити и от бъдещите поколения.С възможност за достъп до широк спектър от суровини и ресурси по целия континент, познанията на всички цивилизации, които са живели в близост с Рим - египтяни, гър..
Показва 1 to 7 of 35 (5 Страници)