Плащане при доставката чрез наложен платеж!

Онлайн магазинът за бижута ebijuta.com Ви предлага единствено плащане с наложен платеж. Ние изпращаме вашите пратки чраз куриерска фирма Еконт Експрес. Плащането на пратката Ви се извършва при получаването й в офиса на Еконт Експрес или при получаването на пратката от куриерът, при поръчки до вашия адрес. 

Вие няма да бъдете таксувани допълнително за услугата по плащането чрез наложен платеж. Вие единствено ще трябва да заплатите цената на продуктите и цената на избрания от Вас начин за доставка. Цената за доставка е посочената в сайта, в зависимост от Вашите предпочитания.

Онлайн магазинът ни стартира единствено с опцията за плащане само чрез наложен платеж. Скоро очаквайте разнообразни варианти за плащане, така че да бъдем максимално удобни за Вас - нашите клиенти. Целта ни в бъдеще е да задоволим потребностите на максимален процент от нашите клиенти що се касае до вариантите за плащане на покупките Ви!

Онлайн магазинът за бижута ebijuta.com Ви пожелава приятни моменти на нашия сайт и максимално удовлетворение от нашите бижута!