Дамско колие сребрист кръст
  • Дамско колие сребрист кръст
  • Дамско колие сребрист кръст
16.99лв.
Налични бройки: 11
Модел: A521

Възможни варианти

-
+
Дамско колие сребрист кръст от bijuzone.com. При нас ще откриете многообразие от евтини бижута на страхотно ниски цени. Вижте многообразие от бижута в онлайн бижутерия Бижузоун!
- Материал - Цикроний
- Посребрена повърхност
- Размери на висулката - 24 мм на 18 мм.
- Тегло - 5 грама
- Изящен дизайн
- Качествена изработка


Дамско колие сребрист кръст

Бижутерия Бижузоун ви предлага уникално дамско колие Пеперуда. Това колие е изработено от метална сплав и има страхотен античен външен вид. Колието има капаче под което се намира часовник. Часовникът е с бял циферблат и аналогов дисплей. Той също така е с кварцов механизъм, което означава, че не трябва да се навива, а часовникът е с батерия. Корпусът на това дамско колие Пеперуда е с диаметър от около 18мм. Самото колие тежи 22 гр, а размерът на висулката е 35 мм на 25 мм. Дължината на дамското колие Пеперуда е около 82 см, което означава, че то стига до около пъпа на този който го носи. Разбира се това зависи и от височината.


Това дамско колие Пеперуда е много пододящо за дами с спортен стил на обличане. Колието е подходящо за всякакви поводи през ежедневието като то може да бъде носено както на работното място, така и в университета или училище. Трудно това дамско колие Пеперуда може да се съчетае с по-официално облекло като вечерна рокля или строго бизнес облекло. Препоръчваме ви да съчетаете колието с някакви подходящи обеци като по този начин ще подчертаете стила и визията си.


Бижузоун ви преддлага дамското колие Пеперуда на достъпна цена. Ако смятате това колие за идеален подарък за ваша приятелка или любима, нашата онлайн бижутерия ви предлага възможност да изберете подаръчна кутия. Нашата онлайн бижутерия предлага редица промоционални кодове за отстъпка, така че преди да поръчате това колие можете да разгледате нашия блог за активни промо кодове. Също така целият ни екип би се радвал да харесате нашата фейсбук страница и така да можем да комуникираме много по-лесно и ефективно.