Дамски пръстени с котенце
  • Дамски пръстени с котенце
  • Дамски пръстени с котенце
  • Дамски пръстени с котенце
  • Дамски пръстени с котенце
  • Дамски пръстени с котенце
  • Дамски пръстени с котенце
4.90лв.
Налични бройки: 9
Модел: A094

Възможни варианти

-
+

- Тип - дамски бижута - дамски пръстени с котенце

- Материал - метална сплав

- Регулируема ширина

- Черни кристали за очи

- Пръстените са налични в два цвята - сребърен и златен - трябва да изберете какъв цвят желаете от менюто в дясно

- Уникален дизайн с котенце - вижте снимкитеДамски пръстени с котенце в два цвята - злато и сребро

Ако търсите бижута сте на точното място. Онлайн магазинът на бижутерия Бижузоун е сайтът, където можете да намерите уникално разнообразие от гривни, пръстени, колиета, обеци и комплекти бижута. Ние ви предлагаме множество модели от евтини и качествени, мъжки и дамски бижута. Ние изпращаме вашите поръчки в най-кратки срокове, чрез куриерска фирма Еконт Експрес. След поръчка очаквайте вашите бижута до 24 часа.

Предлагаме ви уникални нови пръстени със страхотен дизайн. Пръстените са с регулируема ширина, поради това те са подходящи за дами с всякакъв размер на пръстите.Пръстените са изработени от метална сплав, а изработката е висококачествена. Пръстените са налични в два цвята - сребърен и златен. Вие трябва да изберете от падащото меню в дясно, цвета в който желаете вашия пръстен.

Онлайн бижутерия Бижузоун ви предлага страхотни промоционални оферти. Можете да разгледате нашите специални предложения. Ако и те не са достатъчно атрактивни за вас, можете да използвате нашите промоционални кодове за отстъпка. Кодовете можете да намерите на страницата ни във Facebook след като я харесате. С кодовете може да намалите стойността на вашата покупка с от 10 до 30%.

Пожелаваме ви приятно пазаруване на бижута!