Кристален комплект- обеци и колие
  • Кристален комплект- обеци и колие
  • Кристален комплект- обеци и колие
  • Кристален комплект- обеци и колие
  • Кристален комплект- обеци и колие
21.90лв.
Налични бройки: 14
Модел: A034

Възможни варианти

-
+

- Тип -дамски бижута - Кристален комплект- обеци и колие

- Материал - метал и кристали

- Комплект от обеци и колие

- Дължина на колието - 40см

- Предлагаме комплекта в три цвята - син, розов и бял

- Подходящо за подарък, специални случаи, ежедневието

Повече информация за уникалния кристален комплект- обеци и колие

Страхотният кристален комплект от цветни бижута е уникален аксесоар за всяка дама стремяща се да бъде забелязана и харесана. Комплектът е съставен от колие и обеци. Колието и обеците са с еднакъв дизайн и цвят, като по този начин правят вашата визия екстравагантна и определено атрактивна. Този комплект бижута е подходящ за ежедневно носене, също така той може да бъде носен и на по-официални събития. Нашата бижутерия ви предлага кристалния комплект бижута с кристали в три цвята - син, розов и бял. Вие трябва сами да прецените кой цвят е по-подходящ за вас и с кой цвят бижута имате подходящ тоалет или кой цвят бижута би завършил вашия стил. Този кристален комплект бижута е изработен от метал и оригинални цветни кристали. Дължината на колието е 40 см.

Дамският кристален комплект може да бъде носен всекидневно както на работното място, така също в училище или университета. Много е подходящ комплекта за вечерни излизания и дискотеки, с него вие няма да останете незабелязана.

Нашата онлайн бижутерия ви предлага множество варианти бижута с които да завършите вашата визия и да бъдете уникална. Можете да харесате нашата фейсбук страница, където публикуваме нашите промоционални кодове за отстъпка.