еБижута


Дълбоко подхранващ балсам за коса от етерични масла
Суха и повредена коса? Милиони хора опитват да се справят с това. Купуването на продукти за дълбоко подхранване на косата или използването на услугите в СПА центровете, може да бъде скъпо, а и повечето съставки при тези терапии са ненатурални. Ако търсите подходяща рецепта за натурален балсам за коса сте на точното място. Ние ви предлагаме изключително приятен подхранващ балсам за коса с етерични масла. Смесете съставките и бързо в домашни условия ще имате вашия подхранващ балсам за коса.Необходими съставки:3 с.л. кокосово масло1 с.л. зехтин8 капки етерично масло по изборБележка: Някои..
Диамантите са най-добрият приятел на жената
Под тях обаче идват перлите. С напредването на годините и придобиването на различни материали, скъпоценни камъни и дори поевтиняването на много от тях се налага промяна в бижутата и дори вкусовете на жените. Перлите, както знаем са за изискано облекло за специални случаи.Защо обаче жената да се ограничава само до това? Перлите могат да паснат на всичко и да бъдат в тон с толкова много облекла, дори да не са рокли. Ако имате перлена огърлица или гривна и искате да я разнообразите малко и не ви плаши работата със скъпи бижута я премайсторете, опитайте да поставите перлите на кожена връвч..
Как да изберем бижута за различни поводи
Бижутата са една голяма инвестиция, за която трябва да се подхожда с голяма отговорност, независимо от това дали сте ги купувате за себе си или възнамерявате да направите подарък.Не е тайна, че големите магазини имат план за продажбите на някои неща. Такива винаги излагат на най-видните места онова, върху което се фокусира цялото внимание на купувача.Е, как да избера най-подходящия бижута и какви нюанси да търсим. Това, което трябва да знаете е именно на това място:Метални бижутаНа първо място, трябва да се обърне внимание на материала, от който е направен продуктът. Най-често срещанит..
Как да различим истинските от фалшиви бижута
Имитацията никога не се дублира. Нефритът остава изключително търсен скъпоценен камък, особено в Азия, където стойността му може да скача като тази на валутата. Какво можете да направите, за да се разграничите истински нефрит от фалшива нефрит?Предлагаме ви някои лесни начини.Имайте предвид, че за да знаете за бижута дали са истински, трябва да сте запознати с произхода му. Нефритът например се намира главно в Гватемала, Мианмар (бившата Бирма) и има някои малки количества на територията на Русия. Що се отнася до нефрит среща се още в Китай, Русия, Канада, Австралия и Нова Зеланди..
Символика на нефрита за маите
Символиката на нефрита за маите и народи на Мезоамерика е малко известен. Още в миналото нефрита бил обект на безброй дискусии между учени и изследователи. Тези цивилизации са показали специален интерес и отдали голямо значение на тази камък. Затова и днес нефритът се смята за най-ценните сред бижута на маите.Нефритите са се формирали от голям подземен натиск, който се издига на повърхността благодарение на движението на тектоничните плочи. Наличието на различни минерали осигурява разнообразие от цветове, с които е известен този камък. Въпреки това, най-често срещаните са в полу-п..
Избор на стилни бижута
Стилове и материали бижута ще направят разликата в начина, неподвластни на времето и повода, за който са създадени ще представят съвършенство през вековете.Модата се променя и ако сте уморени от вашия стил на облекло, просто вземете нещо ново, за да актуализирате с накити.Истината е, че колкото модата се променя, така нашите чувства и вкусове се нагаждат. Тя може да се окаже, големият диамант в пръстен или колие, гривна, обеци и всички онези бижута, които харесвате да носите.Става въпрос за стил, не мода.Има причина, поради която някои стилове са наричани класика. Те издържат и не м..
5 лесни трика в грижата по бижута
Безспорен е факта, че на тази планета няма нищо вечно. Въпреки това, учените са открили 2 неща, които устояват на вековете – мед и злато. И докато първото се използва системно в диетология, козметика, медицина, хранителна промишленост, то златото намира основно приложение в една, единствена област – бижутерия.Независимо от металът, който сте избрали за бижута трябва да сте на ясно и как правилно да се грижите за тях. Така ще съхраните живота им за по-дълго и винаги ще носите своите бижута с блясък и стил.За да изберете онлайн бижута и да се грижите подобаващо за тях, следвайт..
Показва 1 to 7 of 11 (2 Страници)