Диамантите са най-добрият приятел на жената

Диамантите са най-добрият приятел на жената

Под тях обаче идват перлите. С напредването на годините и придобиването на различни материали, скъпоценни камъни и дори поевтиняването на много от тях се налага промяна в бижутата и дори вкусовете на жените. Перлите, както знаем са за изискано облекло за специални случаи.

Защо обаче жената да се ограничава само до това?

Перлите могат да паснат на всичко и да бъдат в тон с толкова много облекла, дори да не са рокли. Ако имате перлена огърлица или гривна и искате да я разнообразите малко и не ви плаши работата със скъпи бижута я премайсторете, опитайте да поставите перлите на кожена връвчица.

Доста е лесно и не се изискват специални познания. Само трябва да внимавате да не скъсате нещо, защото после трябва да я носите на бижутер да я поправи. Проверете внимателно как може да се махне закопчалката и внимателно да издърпате няколко перли. Да поставите няколко перли на една кожена връв няма да е много практично и елегантно. Вземете няколко кожени връвки (минимум 2). Нанижете перлите и поставете закопчалката.

Това не е достатъчно за жената?

Естествено, единственото нещо, което ви ограничава от това да направите вашата гривна уникална с ваш дизайн е само вашето въображение. Имате стара гривна, която може да подхожда с тези перли? Поставете перлите там. Има толкова много начини, модели и идеи, които да изпълните само с няколко перли. Най-често перлите са бели или леко розови. Замислете се какви дрехи имате, помислете с какво може да си отиват перлите и го направете. Няма от какво да се страхувате, че може да повредите нещо или да счупите някоя перла. Един бижутер винаги може да поправи скъсаната гривна. Има жени, които наистина не са много креативни в този аспект, но искат да опитат. Няма никакъв проблем, дори това е възможно. Интернет е пълен с различни уроци за правене на бижута от перли, естествени камъни, дори от пластмасови чашки.

Жената не трябва да се страхува да бъде красива, дори това да й коства развалянето на някоя гривна. Това може да е ново начало за няколко нови гривни, просто не трябва да се страхувате да експериментирате.

Публикувана от еБижута


Продукти свързани с тази статия

0.00лв.

0.00лв.

Свързани статии

Декоративни аксесоари
 Декоративните аксесоари са важен елемент от нея: часовници, шнолки, барети, ластичета и всякакви други разнообразни накити, естествено в светли тонове, с блясък или пайети украсяват прическите на младите принцеси. Косата – права или къдрава, е обсипана с искрящи и бляскави аксесоари, които създават настроение.Прическата трябва да изглежда весела и многоцветна. Задължително условие е да се използва грим, адаптиран за чувствителната детска кожа. Устните са очертани с плодов блясък, бузките с дискретен цвят. Леко докосване тук, леко докосване там – такъв е методът на допълване на тоалета на..
Едно бижу, шест различни визии
То е обикновено  и семпла, не открояващо се с нищо, но с няколко аксесоара и го преобразяват и то вече е елегантно и шик. Изберете изискани аксесоари и бижута в подходящ цвят, за да постигнете перфектен външен вид за вечерното парти. Търсите мултифункционален тоалет, с който да изглеждате добре през целия ден – на работа и на вечерята, която вече сте планирали след края на работния ден. Заложете смело на силни акценти като цвят или декорация. Дълги ръкавели и елегантен колан или чанта в бордо ще преобразят семплата ви рокля.  Едно бижу ще промени семплата ви рокля  и ще й п..
Мъжете ценят женствеността
Мъжете не се страхуват от силните и не се дразнят от беззащитните жени. Те предпочитат женствените и красиви жени, които се борят за бъдещето си. Радват се на силните и красиви жени. Всяка жена трябва да носи рокли, поли и бижута, които да подхождат първо на фигурата после на сезона и повода за който трябва да допълнят  тоалета на всяка дама.Жените са на мнение, че заради човешките си страхове забравят истинското си женско начало, с което всяка жена живее в хармония със себе си. Всеки мъж трябва да знае, че нежното същество е по-слабия пол и винаги трябва да се съобразява с него. Мъж..